SIGUEM CONSEQÜENTS: VOTEM INDEPENDÈNCIA

S’acosten les eleccions i és el moment de deostrar que el vot independentista creix. Per això volem reproduir el missatge de Som 10 milions i Xarxa de consumidors amb llengua:

El proper 28 de novembre els catalans estem cridats a les urnes i hi ha una intuïció generalitzada que aquestes no són unes eleccions més, com aquelles que ens comminaven a anar a votar a un partit espanyolista d’esquerres perquè no guanyés un altre partit espanyolista de dretes. Aquestes són unes eleccions en clau catalana i ens hi juguem molt; per tant ens hem de mobilitzar, no s’hi val quedar-se a casa .Tenim un país que va perdent pistonada: cada any l’espoli fiscal que patim ens deixa sense 22.000 milions d’euros que se’n van a una Espanya que, sense dissimular el seu desvergonyiment, encara ens titlla d’insolidaris i de massacrar la llengua castellana. El més greu de tot això és que aquesta Espanya té els seus servidors a Catalunya, ja sigui en forma de partits espanyolistes o d’altres que, sent catalans, atenen els seus interessos de partit o particulars, tot embolcallant-se amb la senyera i fent invocacions a la nació, però oblidant-se que les necessitats d’avui passen per tenir un Estat propi que ens permeti desenvolupar totes les nostres capacitats. I això no ens ha de fer por: si altres països menys desenvolupats que el nostre, com Montenegro,Lituània o Eslovàquia ho han aconseguit, nosaltres no n’hem de ser capaços?

Per tant, és molt important que l’independentisme entri al Parlament, encara que sigui perquè la seva presència condicioni les politiques als altres, i posi en evidència la seva contradicció, la de dir-se catalans i actuar com espanyols. I si no s’ha pogut aconseguir que es fes una sola candidatura, això no ens ha de desanimar, perquè una o altra, o les dues, seran al Parlament, si som conseqüents i anem a les urnes el dia 28 de novembre i dipositem una papereta, ja sigui la de Reagrupament o la de Solidaritat.

Visca Catalunya lliure!

SOM 10 MILIONS i XARXA DE CONSUMIDORS AMB LLENGUA


www.som10milions.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.