73 .- Nova etapa

Companys de lluita per la llibertat i la dignitat del nostre poble, ara començarem una etapa en què caldrà el màxim de dedicació, coordinació i fermesa.

Els governants i els líders dels principals partits del Reino de España ja s’han definit com a intolerants, antidemocràtics i d’arrels franquistes.

En aquesta nova etapa, doncs, ens caldran accions directes de mobilització per tal que no trepitgin la nostra dignitat. Aquesta dignitat ens portarà a mantenir una mobilització continuada en defensa dels nostres drets i de les nostres llibertats, del Govern i de les institucions polítiques i socials.

Us recomano el decàleg de l’organització “En Peu de Pau” per aplicar-lo com un compromís insubornable de la no-violència. (http://enpeudepau.cat/decaleg-com-enfortir-les-mobilitzaci…/)

EN PEU DE PAU Ha publicat un decàleg que hem de llegir amb atenció. Reserva uns minuts a aquesta pàgina web http://enpeudepau.cat/decaleg-com-enfortir-les-mobilitzacions-noviolentes/

La pàgina comença citant Jordi Sánchez: “Tenim tot el dret a manifestar-nos i exigir els nostres drets i llibertats. Però també demano que ho fem amb el compromís insubornable de la no-violència. Mai hem caigut en el parany de la violència. Ara tampoc ho farem”.

Decàleg:  La no-violència és la nostra força

  1. Ni una excusa a la caverna
  2. Converteix la indignació en entusiasme
  3. Filtra els missatges, evita rumors
  4. No tenim por
  5. No estàs obligada a res
  6. Tingues cura del teu cos
  7. Prepara’t per a la repressió
  8. Accions amb repressió
  9. Protecció de porres i pilotes
  10. La força més poderosa

El decàleg va seguit de la descripció de diferents accions no violentes i d’informació sobre els drets bàsics que ens protegeixen com a manifestants. Si sabem estar units i ferms els propers dies serem republicans.

També us recomano la cançó interpretada per la Silvia Pérez Cruz “Gallo rojo, gallo negro”.

Som com el gall roig. GUANYAREM si ens mantenim units, contundents i esperançats.
https://www.youtube.com/watch?v=aBo6qBAkCjk

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.